2016-06-10 10:20:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Elnézőnek kell lennie

Napi horoszkóp június 10-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ön ma mindent képes túlreagálni. Legszívesebben eldobna mindent, és kifutna a világból… Próbáljon meg minél több időt otthon tölteni!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr szemben áll a Marssal. Ez napközben ez sok ügyében fennakadást okozhat, szükség lesz a kitartására, hogy minden problémát rendbe tudjon hozni. Ahhoz, hogy viszonylag zökkenőmentesen alakuljon a nap, önnek is toleránsnak és elnézőnek kell lennie!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Legyen nagyon óvatos a pénzügyekben, mert az ön anyagi javait kormányzó Hold sok támadást kap. Csak akkor vásároljon, ha nagyon muszáj, és akkor is csak a kötelező dolgokat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most különösen vonzónak fogják önt tartani az emberek. Mivel rendkívüli egyéniség, természetesen az irigyei is sokan vannak. Ne foglalkozzon a pletykákkal, intrikával!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Bár jól indul a napja, a délelőtt folyamán valami nagyon felbosszantja. Önnek is figyelnie kellene a pénzügyekre, mert a bolygóállások váratlan kiadásokat jeleznek! Ráadásul a Merkúr quadrátja könnyelművé teszi önt…

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy apróságból óriási csetepaté nőheti ki magát, és ez a vita mintha egy örökkévalóságig tartana... Próbálja megkeresni a csend pillanatait. Este a párja, vagy a barátai társaságában végre felszabadultan érezheti magát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Akkor se tegyen szemrehányásokat a kedvesének, ha történetesen igaza van – ön ma sokkal kritikusabb, mint egyébként, így utólag megbánhatja a szavait. Ma este végre szakítson egy kis időt saját magára!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Sajnos a kritikus bolygóállások önre is hatással lesznek, feszültebb lehet a szokásosnál. A munkahelyén is nagy a zűrzavar. A főnökei olyasmit követelnek öntől, amivel nem ért egyet, ám jobban tenné, ha most nem nyilvánítaná ki az ellenérzéseit.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az ön szorgalma példás, és a kitartása is bámulatra méltó. Vannak azonban olyan ügyek, amelyek nem érik meg a fáradtságot és a reá pazarolt időt. Gondolja át alaposan, mibe kezd ma bele… Lehet, hogy jobb lenne a dolgot elhalasztani!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A családjában komoly zavar támadhat, képtelenek lesznek közös nevezőre jutni. Délután, a hétvégi előkészületek kellős közepén képtelen lesz elkészüli azzal, ami a legfontosabb lett volna. Az estét ne töltse otthon, menjen szórakozni egy kicsit.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Lehetséges, hogy rossz hírt kap az egyik barátjától, elképzelhető, hogy a házassága megy tönkre az illetőnek – mindenesetre a hír önt is nagyon megviseli. Most azzal tud a leginkább segíteni a barátján, ha csendben meghallgatja, de nem ad tanácsokat.

Halak: II. 19. - III. 20.
A bolygóállások a magánéletében okozhatnak zűrzavart. Rokoni kapcsolataiban adódhatnak problémák. Hiába, hogy nem igazán érzi magát illetékesnek, mégis önre hárulhat ma a hálátlan feladat, hogy igazságot tegyen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: